Skip to content Skip to footer

Jolly's FAQ

Het seizoen gaat van start op maandag 2 oktober, later dan normaaal ivm werkzaamheden aan de ijsvloer.

Het schaatsseizoen 2023-2024 is van 2 oktober 2023 t/m 1 juni 2024.

Je kan betalen met:

– Overschrijving
– Betaalverzoek
– Pin
– Automatische incasso

Als je het lesbedrag in één keer voldoet voor 1 oktober, ontvang je 5% korting.

Het wordt altijd aanbevolen om je skate package jaarlijks te bekijken en aan te passen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan je huidige behoeften en voorkeuren. Daarom vragen wij je om via je JIS-account voor aanvang van het nieuwe seizoen, graag voor 1 augustus, ons op de hoogte te stellen van gewenste wijzigingen in je pakket. Om het proces soepel te laten verlopen, verzoeken wij je vriendelijk om relevante informatie te verstrekken, zoals het type pakket, de voorkeurs lesdag(en) en de betaalmethode. Op deze manier kunnen wij de nodige updates aan je gegevens doorvoeren en je een accurate en tijdige factuur sturen die je nieuwe pakket specificaties omvat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen of zorgen heeft.

Wil je meer uitdaging tijdens je schaatslessen? Bespreek met de trainer en vraag naar de mogelijkheden of zoek aanvullende bronnen buiten je reguliere lessen, zoals meerdere lessen per week nemen, privé les boeken, het bijwonen van schaatsclinics en het bekijken van instructievideo’s online. Uitdaging is belangrijk om te groeien als schaatser, dus met vastberadenheid en de juiste aanpak kun je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen en meer genieten van het schaatsen op het ijs.

Ja, natuurlijk! Wij bieden schaatshuur aan voor mensen die zelf geen schaatsen hebben. Onze schaatsen zijn van goede kwaliteit en worden regelmatig onderhouden om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan schaatsen. De prijs van schaatsen huren is € 5,- per persoon, per les. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Er zijn verschillende factoren die meespelen bij de beslissing om eigen schaatsen te kopen. Allereerst is het belangrijk om te bedenken hoe vaak en hoe serieus je gaat schaatsen. Als je bijvoorbeeld regelmatig de ijsbaan bezoekt en meedoet aan wedstrijden, dan kan het zeker de moeite waard zijn om te investeren in een goed paar schaatsen. Op die manier kun je namelijk comfortabeler en efficiënter schaatsen, wat weer zorgt voor betere prestaties.

Onze Learn to Skate (LTS) diploma’s hebben 12 testen.

Je behaalde schaatsdiploma’s kun je vinden in je JIS-account.

Dit kan alleen als je Flex hebt aangeschaft. Dit stel je in staat om gemiste lessen in te halen als er van tevoren een afspraak is gemaakt. Houd er rekening mee dat het inhalen van lessen alleen mogelijk is op bepaalde dagen wanneer het niet druk is.

Afhankelijk wat je wensen en behoefte zijn organiseren we ook evenementen. Neem hiervoor contact met ons op. info@jollyicesports.nl.

Het verschil tussen een schaatskamp en bootcamp is vrij groot omdat de activiteiten en doelstellingen heel verschillend zijn. Een schaatskamp betreft 1 of meerdere weken en ligt de focus op het aanleren, verbeteren en verfijnen van de schaatstechniek. Er wordt getraind on-ice en off-ice om naast techniek ook aan uithoudingsvermogen, snelheid, balans en lenigheid te werken. Bij een bootcamp daarentegen, wat bij ons meestal 2 tot 3 dagen duurt, ligt de focus meer op het verbeteren van de algemene techniek en fysieke conditie en kracht. Zowel een schaatskamp als bootcamp kunnen echter leuk en uitdagend, dus het hangt af van jouw persoonlijke voorkeur.

Absoluut! Je kan zeker deelnemen aan kampen zonder lid te zijn. Controleer echter wel van tevoren bij de organisatie of er voor niet-leden eisen zijn, zoals extra kosten of formulieren die moeten worden ingevuld.

  • Season Kick-off
  • Halloween Party
  • Santa Run
  • Schaatsclinics
  • IJsshow

Dit is evt. mogelijk op afspraak. Neem contact met ons op via info@jollyicesports.nl.

Inschrijven voor de wedstrijdgroep is alleen mogelijk als je gescout of gevraagd bent hiervoor.

Deze kan je beide vinden onderaan de website.

Eerst dien je je aan te melden via de optie “Inloggen”. Hier vul je jouw e-mailadres en wachtwoord in. Eenmaal ingelogd, navigeer je naar de sectie “Mijn Account”. Aan de linkerzijde tref je de optie “Wachtwoord wijzigen” aan. Door hierop te klikken krijg je de mogelijkheid om je huidige wachtwoord aan te passen. Vergeet niet om na de wijzigingen op de “Opslaan” knop te klikken.

Onderaan de nieuwsbrief die je van ons ontvangt, tref je de tekst “You can update your preferences or unsubscribe”. Via deze optie heb je de gelegenheid om je voorkeuren aan te passen of kan je je volledig uitschrijven.

Het spijt me je te moeten informeren dat deelname aan clubevenementen als niet-lid niet mogelijk is. Deze evenementen zijn exclusief georganiseerd voor JIS-leden. We willen je echter graag uitnodigen om lid te worden, omdat dit verschillende voordelen met zich meebrengt. Meer informatie over lidmaatschapsgelden en -voordelen vind je op onze website of door contact met ons op te nemen. We hopen je snel als lid van onze club te zien en kijken uit naar je actieve deelname aan de komende evenementen!

Wij vragen je vriendelijk om ons op de hoogte te stellen van eventuele problemen die je tijdens het inlogproces tegenkomt. Check of je het juiste emailadres en wachtwoord gebruikt. Reset evt. je wachtwoord. Mocht het nog steeds niet werken, neem dan contact met ons op via info@jollyicesports.nl.

Het lidmaatschap loopt van 1 september tot 31 augustus van het opvolgende kalanderjaar. Als je lid bent, word je lidmaatschap automatisch verlengd per 1 september, tenzij het lidmaatschap schriftelijk is opgezegd of via je JIS-account vóór 1 juli van het kalenderjaar. De automatische verlenging betekent dat je weer lid bent voor het volledige seizoen van 1 september tot en met 31 augustus het opvolgende jaar.

Gelieve te noteren dat indien je jouw lidmaatschap opzegt na 1 juli, er administratiekosten van €100,- in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn van toepassing omdat we vooraf reserveringen moeten maken voor de benodigde faciliteiten. Wij raden je daarom ten zeerste aan om ruimschoots voorafgaand aan deze datum je lidmaatschap op te zeggen.