Skip to content Skip to footer

dank aan alle deelnemers, vrijwilligers, sponsors

“Lieve deelnemers, toegewijde hulpouders, sponsors en trainers,

Wat een reis is het geweest, en wat een eer om deze onvergetelijke ervaring met jullie te delen. Jullie hebben niet alleen de ijsbaan doen schitteren, maar ook onze harten en dat van het publiek verwarmd met jullie passie, toewijding en ongekende talent.

Aan de deelnemers: jullie zijn de ware sterren van de show. Met elke gracieuze beweging en elke perfecte pirouette hebben jullie ons verbaasd en geïnspireerd. Jullie hebben niet alleen jullie artistieke vaardigheden laten zien, maar ook jullie onuitputtelijke doorzettingsvermogen en teamgeest. Jullie zijn het kloppende hart van ‘Musicals on Ice’, en we zijn enorm trots op jullie.

Aan de hulpouders: jullie zijn de onzichtbare helden achter de schermen, wiens liefdevolle steun en onvoorwaardelijke toewijding de motor waren achter het succes van onze show. Jullie hebben ons niet alleen geholpen met praktische zaken, maar hebben ook een sfeer van warmte, aanmoediging en samenhorigheid gecreëerd die ons heeft gedreven om het beste uit onszelf te halen. Dank jullie wel voor jullie onmisbare bijdrage.

Aan onze gulle sponsors: zonder jullie vrijgevigheid en geloof in ons project zou dit allemaal niet mogelijk zijn geweest. Jullie hebben niet alleen financiële steun geboden, maar hebben ons ook aangemoedigd en geïnspireerd om onze dromen na te streven en onze passie te volgen. Jullie zijn waardevolle partners en we zijn dankbaar voor jullie steun.

En aan onze gewaardeerde trainers: jullie hebben ons niet alleen geleerd hoe we moeten schaatsen, maar hebben ons ook gevormd tot de artiesten die we vandaag zijn. Jullie geduld, expertise en onvoorwaardelijke steun hebben ons geholpen om onze grenzen te verleggen en onze vaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen. Dank jullie wel voor jullie onvermoeibare inzet en inspiratie.

Samen hebben we iets buitengewoons gecreëerd, iets dat verder reikt dan de grenzen van het ijs. Laten we deze herinneringen koesteren en laten ze ons inspireren om samen nog meer magische momenten te creëren.

Met liefde en dankbaarheid,

Jolanda Franken, Jollyicesports